Leer zoals “Helenka” te stralen door te luisteren naar de taal van jouw lichaam en geest en leef openlijk vanuit jouw ware ik-natuur. Activeer jouw zelfgenezende kracht om in een gezonde balans tussen geven en nemen te blijven.

Vanuit de “een gezonde geest in een gezond lichaam” filosofie, startte ik, Nathalie Berwaerts, heel doelbewust deze praktijk op. Mijn praktijk is een eenmanszaak, met een gemeenschappelijke wachtzaal met het centrum voor Fertiliteit van Dr. Platteau en Dr. Albano. Mijn eigen werkruimte is huiselijk ingericht, om een thuisgevoel te creëren en om persoonlijke, vertrouwelijke gesprekken te kunnen voeren.

Als licentiaat kinesitherapeut (VUB 1993) behandel ik allerlei locomotorische weefselbeschadigingen. Extra gevolgde specialisaties bieden mij meer mogelijkheden bij deze behandelingen, zoals bv. Dry Needling.

Mijn nieuwsgierigheid naar het waarom van de beschadiging van een weefsel wordt tijdens een behandeling steeds getriggerd. De opleidingen “Transpersoonlijke Psychosociaal Therapie” van het Boswijkinstituut en “Integratieve Geneeskunde” van Eduard Van den Bogaert beantwoorden mijn vraag naar het waarom.

Mijn aanpak in de praktijk is dus een combinatie van bewust denken en bewust handelen in een groter plan, waarbij lichaam en geest geharmoniseerd worden. Psychotherapeutische sessies gaan hier dieper op in. Je kan in de praktijk terecht voor een persoonlijke kinesitherapeutische behandeling, psychotherapie, een massage en/of energetisch werk.

HELENKA-mountains-lijnen-01-1024x98